(Poistunut julkaisusta)

Tutkimuspäällikkö
Veikkaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme Asiakkuudet ja Digitaaliset kanavat -toimintoon Liiketoiminta- ja asiakasanalytiikka-tiimiin analyyttisesti ajattelevaa

tutkimuspäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen.

Tiimimme tehtävä on asiakasymmärryksen ja asiakkuuksiemme arvon kasvattaminen vastuullisesti. Olemme keskeinen toimija datalähtöisessä Veikkauksessa. Työskentelet asiakasanalytiikan kanssa ja ymmärrät tutkimusten sekä datan hyödyntämisen mahdollisuudet liiketoiminnassa.

Tehtäviisi kuuluu asiakastutkimusten koordinointi talotasolla yhteistyössä eri yksiköiden asiantuntijoiden kanssa. Veikkaus hyödyntää asiakastietoa monipuolisesti liiketoiminnan tukena ja tutkimustekeminen on aktiivista sekä monipuolista. Kyselyjä varten käytössämme on oma asiakaskantamme sekä aktiivinen Veikkausraati-yhteisömme. Noudatamme julkista hankintamenettelyä ja sen osalta tehtäviisi kuuluu myös tutkimustoimeksiantojen sekä puitesopimustoimittajien kilpailutuksia. Olet mukana kasvattamassa asiakasymmärrystä tutkimustiedon kautta erilaisissa talotason projekteissa ja hankkeissa. Osallistut myös yhdessä tiimin analyytikoiden kanssa asiakasnäkökulmaa luotaaviin selvityksiin.

Odotamme Sinulta ennen kaikkea innostunutta ja motivoitunutta tiimipelaajan asennetta sekä halua toimia rahapelialan mielenkiintoisessa ja hektisessäkin ympäristössä. Innostut tutkimuksista, niiden koordinoinnista ja datasta sekä sen loputtomista hyödyntämismahdollisuuksista. Omaat aiempaa kokemusta tutkimuskentästä sekä tutkimusten kehittämisestä. Monipuolisten menetelmien (myös esim. laadullisten menetelmien) tuntemus on eduksesi. Koulutukseltasi voit olla esim. KTM tai tradenomi.

Kokemus datan ja lukujen kanssa työskentelystä luetaan eduksesi. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja viet dataohjautuvaa asiakkuuden kehittämistä Veikkauksessa eteenpäin. Toivomme, että tuot mukanasi uusia ajatuksia ja haluat kehittyä myös itse lisää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn myös Veikkauksen yhteiskunnallisen erityistehtävän myötä, kilpailukykyiset työsuhde-edut, loistavat kollegat ja kehitysmahdollisuudet sekä uuden tekemisen draivin.

Työpaikka sijaitsee uusissa tiloissamme Pohjois-Haagassa, Helsingissä, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Työmme on joustavaa ja käytössämme on erinomaiset välineet työtehtävien tekemiseen.

Jos kiinnostuit, ota epäröimättä yhteyttä asiakastietopäällikkö Tero Kallioniemeen (p.050 544 5144 tai tero.kallioniemi@veikkaus.fi). Lisätietoja voit kysyä myös 16.3. klo 14-15 ja 20.3. klo 14-15.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä MM-Rekrytointi Oy:n kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 25.3.2018.

Valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.