(Poistunut julkaisusta)

Tutkimuspäällikkö
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Jotta ryhmämme voi jatkossakin tuottaa parasta mahdollista asiakaskokemusta, etsimme nyt Strategisen suunnittelun osastomme Customer Insight -yksikköön vakituista tutkimuspäällikköä.

Tutkimuspäällikkö

Kehittääksemme yhä parempia palveluja monialaisesti – sekä finanssitoimialalla että esimerkiksi terveyden, asumisen ja liikkumisen alalla – panostamme laadukkaan asiakasymmärryksen luomiseen. Asiakas- ja markkinatutkimukset luovat selkärangan OP Ryhmän asiakasymmärryksen tuotolle sekä kilpailijaseurannalle.

Tutkimuspäällikkönä toimit senioritutkimuspäällikön tukena ryhmätasoisen tutkimuskokonaisuuden kehittämisessä. Vastaat asiakas- ja markkinatutkimusten käytännön suunnittelusta ja toteutuksen varmistamisesta. Työssäsi myös itse analysoit ja visualisoit eri lähteistä kertyviä tutkimusdatoja ja viestit havainnoistasi ja johtopäätöksistäsi sekä kirjallisesti että suullisesti OP Ryhmässä. Osallistut yksikön muiden kollegoiden kanssa insightin tuottamiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri tutkimustoimittajien sekä sisäisten asiakkaiden ja verkostojen kanssa.

Tähän kiinnitämme huomiota

Sinulla on kokemusta tutkimustoiminnasta joko tutkimustoimittajan tai asiakasorganisaation puolelta – tiedät, miten tutkimusprojektit suunnitellaan ja viedään loppuun. Tunnet hyvin tutkimusmenetelmät sekä markkinoilla olevat työkalut ja osaat analysoida kvantitatiivista dataa tilastollisin menetelmin käyttäen SAS-ohjelmistoa. Työskentelytyyliäsi kuvaavat sanat analyyttinen, pitkäjänteinen ja paineensietokykyinen. Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja olet avoin uusille mahdollisuuksille. Kvalitatiivisten tutkimusmenetelmien tunteminen voi olla lisävahvuutesi. Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta kykenet työskentelemään eritaustaisen ihmisten kanssa ja viestit selkeästi kohderyhmäsi huomioiden.

Muutama sana meistä

Vaikka porukkamme on itsenäisesti työtä tekevää, puhallamme vahvasti yhteen hiileen ja meillä on vankka halu kehittää tekemistämme yhdessä. Voit luottaa siihen, että roolissasi sinua tukee joukko alan ammattilaisia, joilla on vahva näkemys siitä, mihin olemme menossa. Tämä rooli tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään asiakaskokemuksen murroksen keskiössä mukavien työkavereiden kanssa. Tulet työskentelemään Vallilan päätoimipisteessämme.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, senioritutkimuspäällikkö Anne Pärkkä puh. 0505629307 (soittoaika: ti 13.2. klo 12-13.30 ja to 15.2. klo 14-15.30) kertoo sinulle mielellään lisää. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse: anne.parkka@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 27.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten älä jätä hakemista viimetippaan!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.