(Poistunut julkaisusta)

Tutkimuspäällikkö, Asiakaskokemus
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme nyt tutkimuspäällikköä asiakaskokemuksen tutkimuksen ja analysointiin liittyvien tehtävien pariin Elisalle.

Tutkimuspäällikön rooliin kuuluu Elisan asiakaskokemukseen liittyvien tutkimusten (mm. NPS) suunnittelu ja toteuttaminen mutta erityisesti tiedon analysointi sekä tulosten jalkauttaminen siten, että ne johtavat toimenpiteisiin. Osaat käyttää sekä tilastollisia että laadullisia tutkimus- ja analyysimenetelmiä saadaksesi kokonaiskuvan rakennuttua ja viestittyä johtopäätökset oikeassa muodossa. Sinulla on valmiudet yhdistää asiakaskokemustieto tietojärjestelmiin rakentaen siten asiakaskohtaista ymmärrystä sekä luoden mahdollisuuksia reaaliaikaiseen reagointiin.

Keskeisiä menestystekijöitä tutkimuspäällikön roolissa ovat:

  • Tutkimusmetodien sekä tilastollisten ja laadullisten analyysimenetelmien osaaminen.
  • Analyyttinen ote.
  • Vankka osaaminen ja kokemus tilastollisten analyysimenetelmien käytöstä ( SAS-osaaminen.)
  • Ymmärrys tietojärjestelmien hyödyntämisestä.
  • Soveltuva korkeakoulutasoinen tutkinto (esim. kauppatieteet, tilastotiede, tietojenkäsittely, tekninen).
  • Käyttäjäkeskeisen suunnittelun, palvelumuotoilun lähtökohtien ymmärtäminen.

Odotamme sinulta suunnitelmallisuutta, oma-aloitteellisuutta ja proaktiivista työskentelytapaa. Tuot aktiivisesti kehittämisehdotuksia ja ideoita esille sekä osaat argumentoida ne. Olet siis alan ammattilainen, jolla on taito analysoida toimenpiteitä j a tehdä rakentavia kehitysehdotuksia. Kykenet näkemään kokonaisuuksia unohtamatta pienimpiäkään yksityiskohtia. Sinulla on myös halu ja kyky tehdä tiimityötä.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja joustavan työympäristön, mukavat ja asiantuntevat työkaverit, loistavan esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Kurkkaa myös10 hyvää syytä tulla Elisalle töihin.

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä, lisätietoja antaa Minna Virtanen, Senior Research Manager (puh 0458795771, minna.virtanen@elisa.fi,)

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä.