(Poistunut julkaisusta)

Tutkimuslaborantti määräaikaiseen työsuhteeseen Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018Työn kuvaus:
  Haluatko työskennellä modernissa laboratoriossa kehittämässä luotettavia, tehokkaita, kilpailukykyisiä ja turvallisia tuotteita voimalaitoskäyttöön?
 
Asiakkaamme on energiatarpeisiin kokonaisvaltaisia ratkaisuja tuottava kansainvälinen yritys, joka nyt vahvistaa edelläkävijän asemaansa ja vahvistaa laboratorionsa henkilöstöä motivoituneella tutkimuslaborantilla.
 
Laboranttina vastaat pääasiassa polttoaineiden ja soveltuvin osin myös öljyjen tutkimisesta. Tehdyistä tutkimuksista luot yhdessä kemistien kanssa kattavan raportin tuotteista ja mitä niiden kanssa voi ja kannattaa tehdä. Yhdessä tiimin kanssa hoidat myös tarvittaessa ongelmaratkaisua olemassa olevien tuotteiden osalta.
 
Työ sopii sinulle, jos sinulla on soveltuva laboratorioalan koulutus, kokemusta laboratoriotyöstä ja analytiikka osaamista. Kokemus seuraavien tutkimusmenetelmien käytöstä katsotaan eduksi: ICP, CHNSO, GCMC, FTIR, mikroskopia. Toivomme, että pärjäät työssä suomen ja englanninkielillä sekä hallitset tietotekniset perusohjelmat. Työntekijänä olet tarkka, itseohjautuva, reipas ja rehellinen.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan määräaikaisen työsuhteen vuoden 2018 loppuun saakka ja tämän jälkeen työssä on hyvä mahdollisuus myös jatkoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesä-heinäkuussa. Työtä tehdään Vaasan keskustassa sijaitsevissa uusissa tiloissa ja käytössäsi on hyvät työkalut. Työssä tukenasi ovat ammattitaitoiset kollegat.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Nina Vesavuori 050 383 0168, nina.vesavuori@adecco.fi. Hakuaika päättyy 20.5.2018. Hae paikkaa osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV:si. Hakijoita käydään läpi jo hakuaikana eli älä epäröi vaan jätä hakemuksesi, mikäli kiinnostuit tehtävästä.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Laborantti


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nina Vesavuori


Toimipaikka:  Vaasa