(Poistunut julkaisusta)

Tutkimuskemisti
CABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Haemme Suomen arvostetuimpiin kuuluvaan hienokemian alan yhtiöön Kokkolaan

TUTKIMUSKEMISTIÄ

Mitä tarjoamme?

Tutkimuskemistinä työskentelet orgaanisen hienokemian prosesseihin liittyvissä, monipuolisissa tutkimus- ja kehitystehtävissä sekä laboratoriossa että tehtaalla. Työnkuvasi on laaja-alainen: vastaat tutkimusprojektien koesuunnittelusta, toteutuksen ohjauksesta ja raportoinnista asiantuntijaorganisaatiossamme sekä kansainvälisessä asiakasrajapinnassa. Myös synteesireittien ja kemiallisten riskien arviointi, analyysimenetelmien kehittäminen sekä prosessiturvallisuuden varmistamiseen liittyvät määritykset ja laskennat ovat tärkeä osa työtäsi.

Pääset käsiksi monipuolisiin projekteihin ja saat työskennellä aidosti haasteellisen kemian parissa. Sinulla on mahdollisuus nähdä koko tutkimusprojektin elinkaari: olet omalla panoksellasi mukana asiakastiedustelusta aina teolliseen tuotantoon saakka.

Työsi tukena sinulla on kymmenen hengen ammattitaitoinen tiimi. Kaikkiaan Kokkolan tehtaan porukkamme on tiivis yhteisö, ja oman väkemme lisäksi pääset työskentelemään kansainvälisesti mielenkiintoisissa verkostoissa. Toimipaikkamme sijaitsee Kokkolan suurteollisuusalueella, joka on Skandinavian suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä ja tarjoaa erinomaiset puitteet toiminnallemme.

Mitä odotamme?

Parhaiten tutkimuskemistin rooliin sopii henkilö, joka viihtyy muuttuvassa, projektiluontoisessa ympäristössä. Tehtävän sisältöä on mahdollista muotoilla taustasi mukaan, joten voit hyvin olla jo kokeneempi tai sitten vasta uraasi aloitteleva kemisti.

Odotamme sinulta orgaanisen kemian ylempää korkeakoulututkintoa (FM / DI) sekä kokemusta orgaanisen kemian syntetiikasta. Tehdasmittakaavan yksikköoperaatioiden, kromatografisten analyysimenetelmien ja prosessien turvallisuusselvitysten tuntemus katsotaan eduksi. Sujuva englannin kielen taito sekä hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot ovat tehtävän hoidossa erittäin tärkeitä. Kiinnostus toiminnan jatkuvaan kehittämiseen luo vahvan pohjan tehtävässä menestymiselle.

Hakeminen ja lisätiedot

Odotamme hakemustasi – jätäthän sen viimeistään 28.2.2019 osoitteessa www.psycon.com/jobs.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä T&K-päällikkö Antti Neuvoselta, puh. 046 8760 574 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 12-14 välillä) tai sähköpostitse antti.neuvonen@cabb-chemicals.fi. Lisätietoja antaa myös rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Milla Kansonen, puh. 020 7101 282 (parhaiten tavoitettavissa to 14.2. klo 10-11 ja to 21.2. klo 14-15).

Kokkola, kemia, kemisti, tutkija, tutkimus, R&D, T&K