Tutkimusjohtaja
Elinkeinoelämän tutkimuslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etla on yksityinen, voittoa tavoittelematon talouden tutkimusyhteisö. Etlan tutkimuksista on hyötyä talouspolitiikan päättäjille, yrityksille ja kansalaisille. Etlassa työskentelee noin 40 henkilöä tutkimus- ja tukitehtävissä.

 

Etla hakee

TUTKIMUSJOHTAJAA /

TUTKIMUSPROFESSORIA

 

Etsimme Etlan tutkimuksen fokusalueille erikoistunutta taloustieteen tohtoria. Toiveenamme on vahvistaa makro- ja julkisen talouden osaamistamme. Edellytämme näyttöä tieteellisesti korkeatasoisesta tutkimuksesta ja hyvää taloustieteen empiiristen menetelmien hallintaa. 

Tehtävään kuuluvat sekä oma tutkimustyö, asiantuntijatehtävät että osallistuminen talouspoliittiseen keskusteluun. Tutkimusjohtaja lisäksi ideoi, koordinoi ja ohjaa tutkimustyötä sekä vastaa tutkimusrahoituksen hankinnasta. Dosentin pätevyys on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja itsenäisiä tehtäviä osaavassa ja innostavassa tutkimusyhteisössä ja mahdollisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen sekä oman tutkimusalan kehittämiseen.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakinainen ja kokoaikainen. Hakemukset ilman todistusjäljennöksiä palkkatoivomuksineen: tutkija@etla.fi viimeistään 8.4.2020.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Aki Kangasharju.

 
 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1349103
  • Tehtäväalue: Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Aki Kangasharju