(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusjohtaja
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Haemme Kotkan kampukselle
TUTKIMUSJOHTAJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan Metsä, ympäristö ja energia vahvuusalalle.

Työtehtäviin kuuluu alan TKI-toiminnan systemaattinen kehittäminen (ml. toiminnan tulos, laatu ja vaikuttavuus) erityisesti Kymenlaakson maakunnassa. Työtehtäviin kuuluu lisäksi alan kansallinen ja kansainvälinen sidosryhmäyhteistyö, vahvuusalojen välisen yhteistyön kehittäminen sekä TKI-toiminnan ja koulutuksen integraation edistäminen.

 

Hakijalta edellytämme soveltuvaa tekniikan tohtorin tutkintoa (esim. energia- tai ympäristöalalta). Lisäksi edellytämme näyttöjä vaativien TKI-kokonaisuuksien tuloksellisesta johtamisesta, ja kokemusta metsä- ja energiateollisuudesta sekä esimiestyöskentelystä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tavoitteellista työskentelyotetta, hyvää johtamis- ja organisointitaitoa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kykyä verkostoitua kansallisesti ja kansainvälisesti. Lisäksi arvostamme ammattikorkeakoulun TKI-toiminnan tuntemusta.

Metsä, ympäristö ja energia vahvuusalalla on TKI-toimintaa ammattikorkeakoulun jokaisella neljällä kampuksella. Tutkimusjohtajan sijoituspaikka on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kotkan kampuksella.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa.

Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme
jätettyjä hakemuksia. Hakemukseen tulee liittää tutkinto- ja työtodistukset.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä sekä kattavat henkilöstöedut.