(Poistunut julkaisusta)

Tutkimushaastattelija/valvoja, Norstat Finland Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Norstat Finland Oy:lle

TUTKIMUSHAASTATTELIJAA kahteen erilaiseen projektiin.

Ensimmäinen projektityö on äänitestin velvominen. Tehtävänäsi on valvoa äänitestiä, johon on rekrytoitu osallistujat etukäteen. Tehtävä sisältää myös ihmisten sisään ottamisen tutkimustiloihin sekä heidän ohjeistamisensa testin kulkuun liittyen.

Toinen projektityö on neurotestin valvominen. Tässäkin projektissa osallistujat on rekrytoitu etukäteen ja sinun tehtävänä on opastaa osallistujat testiin ja valvoa testin kulku.

Etsimme kahta innokasta testien valvojaa! Ihmisten kanssa asioiminen on sinulle helppoa ja luontaista. Tavoitteena on tehdä tehokkaasti laadukkaita testejä. Niinpä täsmällisyys ja tarkkuus ovat hyvän valvojan ominaisuuksia. Lisäksi odotamme tekijältä erinomaisia tietokoneen käyttötaitoja sekä sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Projektit alkavat 3.2. ja arvioitu kesto on 3-4 viikkoa. Testejä tehdään arkipäivisin klo 8-19 välillä, n. 9 h/pvä. Uusi työntekijä saa hyvän perehdytyksen työhön!

Norstilla on käynnissä useita muunlaisiakin haastattelu ja tutkimusprojekteja, joten tästä voi alkaa uusi urasi mielenkiintoisten tutkimusten maailmassa! Hae heti!

Palkkaus HPL:n työehtosopimuksen mukaan 11,40 €/h. Työsuhde muodostuu StaffPointille.


Edellytämme sinulta

Aurinkoista asiakaspalveluhenkisyyttä ja kohteliaisuutta
Täsmällisyyttä ja tarkkuutta
Vastuullisuutta
Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa
Erinomaisia tietokoneen käyttötaitoja


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
Mahdollisuuden kehittää asiakaskontaktointitaitoja


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi