(Poistunut julkaisusta)

Tutkimushaastattelija
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme tutkimushaastattelijaa yrityspäättäjien haastattelemiseen Joensuun alueella (+lähialueilla). Työssäsi edustat asiakasyritystämme ja käytössäsi tulee olla auto. Haastattelut käsittelevät liiketalouteen liittyviä asioita, joten tämä sopii erinomaisesti esim. kauppatieteiden tai liiketalouden opiskelijalle tai henkilölle, jolla on liiketalouden alan työkokemusta. Haastatteluja tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 9-17 välillä. Yksi haastattelu kestää noin tunnin ja se tehdään tabletilla. Haastattelujen määrä vaihtelee viikoittain. Ennen töiden aloittamista järjestetään muutaman tunnin mittainen palkallinen perehdytys Skypen kautta viikolla 6. Palkka maksetaan tuntipalkkana (11,40€/h) + ennakkoon päätetyt matkakulut sovitun mukaisesti. Minimitunnit per päivä on 4 ja pidemmiltä työmatkoila maksetaan matka-ajan palkkaa.
Odotamme sinulta
Haastattelut tehdään asiallisesti ja selkeästi. Haastattelija on huolellinen ja tottunut työskentelemään itsenäisesti. Katsomme eduksesi aikaisemman tietämyksen liiketalouden sanastosta esim. koulutuksen tai töiden kautta. Toivomme haastattelijalta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työviikot ovat erilaisia. Oma auto vaaditaan.
Muut tiedot
Haastattelemme hakijoita hakemuksen saavuttua. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Vastaamme mielellämme myös puhelintiedusteluihin.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 9.00-16.00 Aatu Savolainen, 050 505 8700, aatu.savolainen@eezy.fi
Kesto
Arviolta toukokuun loppuun
Lisätietoja
Aatu Savolainen, aatu.savolainen@vmp.fi, 050 505 8700
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.02.2020 mennessä.