(Poistunut julkaisusta)

Tutkimushaastattelija
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Etsimme nyt tutkimushaastattelijoita määräaikaisiin projekteihin pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävän kuvaus

Etsimme joustavia ja sosiaalisia henkilöitä kuluttajatutkimuksen toteuttamiseen. Työtehtäviin kuuluu haastattelututkimus kasvotusten. Työ alkaa hyvällä palkallisella perehdytyksellä. Palkkaus on kiinteä tuntipalkka, sekä mahdolliset projektilisät. Työ on projektiluontoista, joten sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen.

Hakijan profiili

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Lisäksi hakijalta odotetaan kohteliasta ja reipasta asennetta, sekä ulospäinsuuntautuneisuutta.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan! Lisätietoja saat puhelimitse numerosta 040 660 4852.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.