(Poistunut julkaisusta)

Tutkimushaastattelija
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Taloustutkimus Oy on vuonna 1971 perustettu suomalainen markkinatutkimusyritys, jonka merkittävimmät asiakkaat löytyvät vientiteollisuudesta, kaupan alalta, julkiselta sektorilta ja mediataloista. Se työllistää Suomessa vakituisesti 70 henkilöä ja lisäksi noin 300 osa-aikaista tutkimushaastattelijaa. Taloustutkimus Oy:llä on yli 600 toimeksiantajaa, ja tutkimustulosten mukaan asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä sen tekemään työhön. Etsimme nyt

TUTKIMUSHAASTATTELIJOITA

jatkamaan tätä laadukasta työtä neljän (4) viikon mittaiseen projektiin, joka alkaa viikolla 46. Jatko tämän jälkeen saattaa olla mahdollinen. Koulutus työtehtävään järjestetään torstaina 15.11.2018. Koulutus on palkallinen. Työtä voi projektin aikana tehdä kokopäiväisesti tai sopimuksen mukaan osa-aikaisesti 3-5 arkipäivänä viikossa. Työvuorot ovat aina klo. 08:00-16:00. Tutkimushaastattelijan työhön kuuluu yrityshaastatteluiden tekeminen puhelimitse vaihteleviin aihealueisiin liittyen. Tehtävä edellyttää tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa, mutta siinä voi menestyä monenlaisella taustalla. Aiempi asiakaspalvelutausta ja kokemus puhelintyöstä lasketaan tehtävässä eduksi.

Etsimme energistä ja aktiivista henkilöä, joka osaa keskustella luontevasti monenlaisten asiakkaiden kanssa, mutta seuraa myös huolellisesti annettua haastattelurunkoa. Haastattelut pidetään suomeksi, joten tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Myös hyvät tietotekniset taidot ovat edellytys tehtävässä menestymiselle.

Työtä on alustavasti neljäksi viikoksi, mutta jatkolle on mahdollisuus.

Edellytämme:
-sujuvaa suomen kielen taitoa
-huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa
-kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön
-hyviä tietoteknisiä taitoja

Eduksi katsomme:
-aiemman kokemuksen asiakaspalvelusta ja puhelintyöstä

Tarjoamme:
-Henkilöstöpalvelualan TES:n mukaisen kiinteän tuntipalkkauksen
-Perehdytyksen tehtävään
-Mahdollisuuden myös osa-aikaiseen työskentelyyn

Jätä hakemuksesi heti, sillä aloitus on pikaisesti ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa
Julia Laakso
Henkilöstökonsultti
julia.laakso@wippiiwork.com 
040-724 0808