(Poistunut julkaisusta)

Tutkimushaastattelija yritystutkimusprojekteihin
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

RPT Docu Oy on osa Pohjoismaiden johtavaa rakennusalan tietopalvelu- ja mediakonsernia Docu Nordicia. RPT Docu Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 7,4 milj. €. Toimitilat ovat Espoon Kivenlahdessa ja työntekijöitä on noin 55 henkeä. RPT on tarjonnut voimaa asiakkaiden myyntiin jo vuodesta 1975. RPT:n tuotteita Suomessa ovat FaktaNet Live, Projektiuutiset, Kiinteistöposti, SIR, RakennaOikein, Rakennusfakta.fi ja CityMark. RPT Docu on kokonaisvaltaisen rakennusalan tietopalvelututkimusyritys


Haemme nyt yritystutkimusprojekteihin vahvistukseksi kahta TUTKIMUSHAASTATTELIJAA puhelimessa tehtävien haastatteluiden tekemiseen. Työssäsi kontaktoit säännöllisesti yhteistyökumppaneitasi ja keräät informaatioita tulevista rakennusprojekteista rakennuttajilta. Lisäksi työhösi kuuluu tiedonkeruuta muista lähteistä kuten kuntien kotisivuilta. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa ja pääset itse vaikuttamaan siihen, miten työpäiväsi rakennat.


Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli sinulla on


  • taitoa toimia erilaisten ihmisten kanssa ja kykyä muuttaa toimintatapaasi asiakkaasi mukaisesti 
  • iloinen ja positiivinen luonne, sillä tiedät, että hymy kuuluu puhelusta läpi
  • pitkäjänteinen työskentelytapa etkä anna helposti periksi


Tarjoamme sinulle


  • hyvän ja kannustavan työympäristön joka edesauttaa viihtymistäsi ja onnistumistasi työssä
  • itsenäisen työn
  • laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan tuen
  • peruspalkan 2000€/kk ja bonuspalkkion
  • virike-edun


Ole nopea, sillä täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ tehdään paikan päällä RPT:n toimistolla Kivenlahdessa.


Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta 28.11.2018 mennessä, liitäthän mukaan myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior rekrytointikonsultti Niina Ruusela, puh. 050 562 7308.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi