(Poistunut julkaisusta)

Tutkimushaastattelija Turkuun!
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Haetko osa-aikaista työtä, jossa voit suunnitella omat työaikasi joustavasti? Nautitko liikkuvasta työstä ja ihmisten kanssa keskustelusta? Mikäli kyllä, tässä voi olla juuri sinun seuraava työpaikkasi!

Haemme asiakkaallemme tutkimushaastattelijoita tekemään tiedonkeräystä Turussa ja lähialueilla.

Tiedonkeräys tapahtuu henkilökohtaisina haastatteluina lähinnä kotitalouksissa. Työ tarjoaa mahtavan mahdollisuuden kohdata erilaisia ihmisiä.

Työ edellyttää rohkeutta lähestyä uusia ihmisiä, joten aikaisemmasta myynti- tai asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä. Työ on itsenäistä ja voit vaikuttaa työaikoihisi.

Työ tehdään työnantajan tablet-laitteilla ja ohjelmistoilla, joihin saat koulutuksen.

Työ on projektiluontoista. Projektiviikkoina työtä on noin 15-40 tuntia viikossa. Työaika painottuu iltapäiviin ja iltoihin ja myös viikonloput ovat käytettävissä. Voit tehdä työtä joustavasti silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Edellytämme:

  • hyvää suomen kielitaitoa
  • kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
  • pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta ja joustavuutta
  • rohkeutta lähestyä uusia ihmisiä
  • matkustushalukkuutta, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi

Ennen työn aloitusta saat puolen päivän kestoisen perehdytyskoulutuksen tutkimusassistentin työhön ja työssä tarvittaviin välineisiin ja ohjelmistoihin Espoossa.

Palkka muodostuu tehtyjen haastatteluiden mukaan ja se määritetään projektikohtaisesti.

Työ alkaa syyskuun alussa 2019 perehdytyskoulutuksella. Kerro meille lisää itsestäsi ansioluettelon ja hakemuksen muodossa.