(Poistunut julkaisusta)

Tutkimushaastattelija, Norstat Finland Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Etsimme asiakkaallemme Norstat Finland Oy:lle

TUTKIMUSHAASTATTELIJOITA.

Tehtävänäsi on valvoa äänitestiä, johon on rekrytoitu osallistujat etukäteen. Tehtävä sisältää myös ihmisten sisään ottamisen tutkimustiloihin sekä heidän ohjeistamisensa testin kulkuun liittyen. Siksipä ihmisten kanssa asioiminen on sinulle helppoa ja luontaista. Tavoitteena on tehdä tehokkaasti laadukkaita testejä. Niinpä täsmällisyys ja tarkkuus ovat hyvän haastattelijan ominaisuuksia. Lisäksi odotamme tekijältä hyviä tietokoneen käyttötaitoja sekä sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Projektin perehdytys on 17-18.12. Varsinainen työ alkaa 7.1. ja arvioitu kesto 14.2. saakka, osalla helmikuun loppuun saakka. Testejä tehdään arkipäivisin klo 8-19 välillä, n. 9 h/pvä. Jos pystyt sitoutumaan työhön esim. vain tammikuun ajalle, hae silti!

Palkkaus HPL:n työehtosopimuksen mukaan 11,40 €/h. Työsuhde muodostuu StaffPointille.


Edellytämme sinulta

Aurinkoista asiakaspalveluhenkisyyttä ja kohteliaisuutta
Täsmällisyyttä ja tarkkuutta
Vastuullisuutta
Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
Mahdollisuuden kehittää asiakaskontaktointitaitoja


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi