(Poistunut julkaisusta)

Tutkimushaastattelija, Norstat Finland Oy, Helsinki ja Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Norstat Finland Oy:lle

TUTKIMUSHAASTATTELIJOITA.

Tutkimushaastattelijana pääset mukaan vaihteleviin projekteihin ja vaihteleviin paikkoihin. Haastatteluita tehdään toimistolla Helsingin keskustassa, satamissa, kauppakeskuksissa, liikkeissä tai esim. Helsinki-Vantaan lentokentällä. Työhön voi kuulua lisäksi erilaisten tuotetestien pitämisiä ihmisille.

Tehtävänäsi on lähestyä ihmisiä, pyytää heitä osallistumaan tutkimushaastatteluun ja haastattelun teko. Siksipä ihmisten kanssa asioiminen on sinulle helppoa ja luontaista. Tavoitteena on tehdä tehokkaasti laadukkaita haastatteluita. Niinpä täsmällisyys ja tarkkuus ovat hyvän haastattelijan ominaisuuksia.

Lentokentällä työskentely vaatii vähintään hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Lentokentällä tapahtuviin tutkimuksiin valittaville henkilöille tehdään suppea turvallisuustarkastus.

Kyselyt tehdään joko perinteisenä lomakekyselynä tai tableteilla. Tutkimuksille on määritetty tavoitemäärä haastatteluille, joka haastattelijan pitää saada tehtyä sovitussa aikataulussa.Työhön ja eri projekteihin saa hyvän perehdytyksen.

Tutkimushaastattelijan työ koostuu eri mittaisista projekteista, joten viikoittaiset tai kuukausittaiset työtunnit vaihtelevat paljon. Osa tutkimushaastattelijan töistä soveltuu hyvin myös opiskelijalle, kenen aikataulu on joustava!

Projekteja alkaa jo lokakuussa, joten hae heti! Palkkaus HPL:n työehtosopimuksen mukaan 11,40 €/h.


Edellytämme sinulta

Aurinkoista asiakaspalveluhenkisyyttä ja kohteliaisuutta
Täsmällisyyttä ja tarkkuutta
Vastuullisuutta
Joustavuutta projektien suhteen
Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
Mahdollisuuden kehittää asiakaskontaktointitaitoja
Työtä joustavasti oman tilanteesi mukaan


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi