(Poistunut julkaisusta)

Tutkimushaastattelija, MainIdea Oy, osa-aikainen, Helsinki
MainIdea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Löytyykö sinulta intoa haastattelutyöhön? Oletko reipas ja asiakaspalveluhenkinen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Tutkimushaastattelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, MainIdea Oy:lle, innokasta Tutkimushaastattelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyrityksellemme. Työvuorot asettuvat aikoihin klo 6-10 ja 14-18 ja työpäiviä on 2-3 kertaa viikossa. Joka viikko tehdään sekä aamu-, että iltavuoroa. Työsuhde kestää ainakin vuoden 2019 loppuun saakka ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Tutkimushaastattelijana tehtäviisi kuuluu suunnattujen laadullisten haastattelujen tekeminen liittyen asiakaskokemuksiin ja asiakastyytyväisyyteen. Tutkimushaastattelijan tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi isompaa kehitysprojektia ja asiakasbrändien rakentamista. Liikkuvassa työssä pääset suorittamaan haastatteluja eri toimipisteissä pääkaupunkiseudun alueella. Mainidea antaa mainiot työkalut tehtävän suorittamiseen ja tehtävä alkaakin kattavalla verkkokoulutuksella.

MainIdea on laadullinen tutkimustoimisto joka lähestyy asiakkaidensa haasteita ja mahdollisuuksia kolmesta kulmasta: tutkimus, konsultointi ja valmennus. Yrityksen tehtävänä on auttaa tunnistamaan kasvun ja liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta oleelliset asiat ja kirkastaa vaadittavat muutoksen toimenpiteet. MainIdean sydäntä lähellä on asiakaskokemuksen, myynnin ja johtamisen kehittäminen käytännönläheisellä ja tuloksen kehittämiseen tähtäävällä otteella. Lisätietoa Mainidea Oy:stä löydät täältä: https://mainidea.fi/

 

Pääasialliset tehtävät

 • Haastattelet B2C asiakkaita liittyen heidän palvelukokemukseensa 
 • Teet vastauksista yhteenvedon ja toimitat ne eteenpäin tulkittavaksi
 • Olet tärkeä linkki kehitysprojekteissa ja hoidat haastattelut itsenäisesti

Odotamme sinulta

 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Reipasta ja sosiaalista asennetta sekä halua tehdä haastatteluja kasvotusten
 • Kaupallisia opintoja (esim. tradenomi, kauppatieteet)
 • Proaktiivista työotetta ja kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittää taitojasi asiakaskontaktoinnissa ja haastattelujen pitämisessä
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta palveluiden ja brändien kehittämisestä liiketoiminnassa
 • Kattavaan perehdytykseen joka alkaa verkkokoulutuksella
 • Päästä mukaan innostavaan työyhteisöön jossa töitä tehdään tosissaan muttei totisina

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.6, mutta nopeus on valttia. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212. 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.