Tutkimushaastattelija lentokentälle
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2022

Haussa nyt tutkimushaastattelijoita määräaikaisiin projekteihin lentokentille ympäri Suomen!

Työtehtävän kuvaus

Etsimme tutkimushaastattelijoita tekemään lentokentille kuluttajatutkimusta lähteville matkustajille. Työntekijöitä haetaan seuraaville lentoasemille: Vaasa, Kuopio, Kuusamo ja Turku. Työ on projektiluontoista ja vuoroja tehdään 1-4 kertaa kuukaudessa. Vuoroja voi olla aamuisin ja iltaisin, sekä arkisin ja viikonloppuina. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihisi ja toiveesi otetaan huomioon. Toivomme, että pystyt sitoutumaan projekteihisi ja olisit valmis tekemään työvuoroja 6-12 kuukauden ajan.  


Hakemallamme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne. Asiakaspalveluhenkisyyttä tarvitaan, koska työssä kohdataan ihmisiä ja pyritään saamaan heidät kiinnostumaan tutkimukseen osallistumisesta. Työ alkaa hyvällä palkallisella perehdytyksellä. Palkkaus on kiinteä tuntipalkka, sekä mahdolliset kielilisät. Projektiluontoisuuden vuoksi työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn lisäksi.

Hakijan profiili

Hakijalta toivotaan tehokkuutta, huolellisuutta ja tunnollisuutta työskentelyssä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme myös ruotsin kielitaitoa ja kaikki muu kielitaito luetaan eduksesi. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Lentokentällä työskentelyä varten työntekijästä tehdään turvallisuusselvitys, joten hakijalla tulee olla nuhteeton tausta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.uniflex.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551848
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkkala, Vaasa, Kuopio, Turku