(Poistunut julkaisusta)

Tutkimushaastattelija, Kulmia Insight, osa-aikainen, Helsinki
Kulmia Insight

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Oletko reipas ja asiakaspalveluhenkinen? Löytyykö sinulta intoa haastattelutyöhön? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Tutkimushaastattelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Kulmia Insightille, Tutkimushaastattelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyrityksellemme. Työvuorot asettuvat aikoihin klo 6-10 ja 14-18 ja työpäiviä on 1-3 kertaa viikossa. Aloitus tehtävässä on joustavasti tammikuun alussa. 

Tutkimushaastattelijana tehtäviisi kuuluu suunnattujen laadullisten haastattelujen tekeminen liittyen asiakaskokemuksiin ja asiakastyytyväisyyteen. Tutkimushaastattelijan tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi isompaa kehitysprojektia ja asiakasbrändien rakentamista. Liikkuvassa työssä pääset suorittamaan haastatteluja eri toimipisteissä pääkaupunkiseudun alueella. Kulmia Insight antaa mainiot työkalut tehtävän suorittamiseen ja tehtävä alkaakin kattavalla verkkokoulutuksella.

Kulmia Insight on osa Kulmia Groupia (entinen Sales Energy), jonka kolme kulmaa muodostavat strategia, johtaminen ja asiakaskokemus. Näihin pureudutaan tutkimuksen, konsultoinnin ja valmennuksen keinoin. Jo alkuajoista lähtien Kulmia Insight onkin erikoistunut asiakaskokemuksen, myynnin ja johtamisen tutkimiseen hyvin käytännönläheisellä ja toiminnan kehittämiseen tähtäävällä tavalla. Lue lisää Kulmiasta – www.kulmia.fi

Pääasialliset tehtävät

 • Haastattelet B2C asiakkaita liittyen heidän palvelukokemukseensa 
 • Teet vastauksista yhteenvedon ja toimitat ne eteenpäin tulkittavaksi
 • Olet tärkeä linkki kehitysprojekteissa ja hoidat haastattelut itsenäisesti

Odotamme sinulta

 • Reipasta ja sosiaalista asennetta sekä halua tehdä haastatteluja kasvotusten
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Kaupallisia opintoja (esim. tradenomi, kauppatieteet)
 • Proaktiivista työotetta ja kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittää taitojasi asiakaskontaktoinnissa ja haastattelujen pitämisessä
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta palveluiden ja brändien kehittämisestä liiketoiminnassa
 • Saada mukava ja joustava osa-aikainen työ esimerkiksi opintojen rinnalle
 • Päästä mukaan innostavaan työyhteisöön jossa töitä tehdään tosissaan muttei totisina
 • Kattavaan perehdytykseen joka alkaa verkkokoulutuksella

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.12 mutta nopeus on valttia. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212. Tiian loman ajan (16.12.2019-1.1.2020) voit olla yhteydessä Christina Fagerströmiin (christina.fagerstrom@studentwork.com)

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.