(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusavustaja, Norstat Finland Oy, Kuopion lentoasema
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018
Kiinnostaisiko tutkimushaastattelujen tekeminen Kuopion lentoasemalla? Etsimme nyt asiakkaallemme Norstat Finland Oy:lle reipasta ja toimeen tarttuvaa

TUTKIMUSAVUSTAJAA

kausiluontoisesti haastattelemaan eri aihealueista lentoaseman tulevia ja lähteviä matkustajia. Työ on nopeatempoista ja hyvin sosiaalista, toimeksiantajat ja kyselyiden aiheet vaihtelevat projektikohtaisesti. Normaalisti yksi projekti kestää yhdestä neljään päivää ja haastatteluja toteutetaan keskimäärin noin viisi vuodessa. Haastatteluihin perehdytetään ja saat hyvät työkalut työn tekemiseen. Työssä pärjääminen vaatii rohkeutta ottaa ihmisiin kontaktia ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Työ on keikkaluontoista tarvittaessa töihin kutsuttavan nimikkeellä. Työvuorot normaalisti sijoittuvat koko päiväksi, joten työ sopii erityisen hyvin muuta työtä osa-aikaisesti tekeville tai opiskelijoille lisätyöksi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Palkkaus HPL:n TES (10,72 €/h)


Edellytämme sinulta

Reipasta ja ulospäinsuuntautunutta asennetta, rohkeutta lähestyä ihmisiä
Tavoitteellista otetta työhön
Englannin kielen perustaitoa
Aiempi kokemus haastattelujen suorittamisesta katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen tehtävän vilkkaassa lentokenttä-ympäristössä (kiirepiikit luonnollisesti sellaisilla ajoilla kun lentoja tulee ja lähtee) sekä mahdollisuuden samanlaisiin töihin keikkaluonteisesti myös jatkossa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti 
StaffPoint Oy || Kauppakatu 9 || 70100 KUOPIO
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi