(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusavustaja, Norstat Finland Oy, Kajaani
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2018
Etsimme nyt asiakkaallemme tutkimusavustajaa suorittamaan haastatteluita Kajaanin lentokentälle. Tutkimus toteutetaan lentokentän asiakkaille gallup-kyselynä paikan päällä.

Kyselyjä tehdään vuoden 2018 aikana enintään 7 kertaa, yleensä yhteen kyselykertaan menee yksi kokonainen päivä. Kyselypäivät tulevat arviolta sijoittumaan helmi/maaliskuulle, huhtikuulle, syyskuulle ja marraskuulle. Työntekijän tulee pystyä sitoutumaan koko projektin (vuoden 2018) ajaksi. Työvuorot sijoittuvat kello 06-23 aikavälille, lopulliset kyselypäivät saa tietoon hyvissä ajoin! Työ soveltuu hyvin mm. opiskelijalle ja lisätyöksi!

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Palkkaus HPL:n TES + bonus.

Ennen työn aloittamista kaikille työntekijöille tehdään suppea turvaselvitys. Jos hakija ei ole asunut Suomessa yhdenjaksoisesti edelliset 5 vuotta, vaaditaan turvaselvitys myös kaikista niistä maista, joissa hän on virallisesti asunut viimeisen viiden vuoden ajan. Näiden mahdollisten selvitysten hankkiminen on hakijan omalla vastuulla ja omakustanteista. Työt kentällä voi aloittaa vasta suppean turvaselvityksen jälkeen.


Edellytämme sinulta

Reipasta ja ulospäinsuuntautunutta asennetta, rohkeutta lähestyä ihmisiä
Mahdollisuutta sitoutua koko projektin ajaksi
Aiempi kokemus haastattelujen suorittamisesta katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen tehtävän vilkkaassa lentokenttäympäristössä sekä mahdollisuuden samanlaisiin töihin keikkaluonteisesti myös jatkossa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään kutsu videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Saana Wright
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78815903
saana.wright@staffpoint.fi