(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusavustaja (koetehdas)
Geologian Tutkimuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Tutkimusavustaja (koetehdas)

Etsimme joukkoomme tutkimusavustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kiertotalouden ratkaisut -tulosyksikköön Outokumpuun 1.9.2020 alkaen.

Outokummun koetehdas on erikoistunut palvelemaan mm. kaivos-, metalli-, ympäristö- ja kemianteollisuuden sekä kiertotalouden alan toimijoita. Tutkimusympäristö on ainutlaatuinen ja kansainvälisesti tunnettu.

Työtehtäviin kuuluvat muun muassa prosessinäytteiden käsittely ja valmistus sekä erilaiset rikastustekniset tutkimustehtävät (mittaukset ja yksikköprosessitestaukset) koetehtaalla ja laboratoriossa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. laborantti, rikastaja, prosessityöntekijä) ja käytännön töissä hankittua kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, IT-taitoja, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, ajoittaista vuorotyövalmiutta sekä korkeaa työmotivaatiota. Eduksi katsomme rikastusprosessien tuntemuksen sekä englannin kielen taidon. Työnhakijalla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä tutkimusympäristössä. Henkilöstömme hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 3-4 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 2 110-2 420 €/kk. 

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi​.

Lisätietoja tehtävästä antaa koetehtaan päällikkö Arno Kirpala, puh. 050 348 6320. 

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-376-2020, 29.5.2020 klo 16.15 mennessä.