(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusavustaja hydrometallurgian prosessikehitykseen
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Tutkimusavustaja hydrometallurgian prosessikehitykseen

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Näytämme tietä tulevaisuuteen ja tuottavuuteen kehittämällä uusia älykkäitä teknologioita, liiketoimintakonsepteja sekä innovatiivisia palveluita. Teemme teknologiasta tulosta – ihmisten parhaaksi.

Kehitämme hydrometallurgian prosesseja, joilla otetaan metalleja talteen mahdollisimman tehokkaasti sekä malmeista että kierrätysmateriaaleista. Haluatko olla osa innovatiivista ja innostavaa tiimiämme ja mukana kehittämässä uusia ympäristöä säästäviä ratkaisuja?

Haemme laboratorioomme Espooseen tutkimusavustajaa hydrometallurgiaan liittyviin mielenkiintoisiin ja haastaviin tehtäviin.

Työtehtävät koostuvat erilaisista laboratorio- ja pilottimittakaavan prosessikehitystöistä tutkijan ohjauksessa sekä niiden huolellisesta dokumentoinnista. Kehitettävät metallien talteenottoprosessit ovat mm. kemiallinen liuotus ja saostus, uutto, ioninvaihto sekä mekaaninen erottelu.

Tehtävässä edellytetään:

  • Laborantin, kemianteollisuuden tai metallien jalostuksen prosessinhoitajan koulutusta
  • Vähintään 5 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä
  • Kokemus kemiantekniikasta katsotaan eduksi
  • Sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa
  • Valmiutta tarvittaessa satunnaiseen joustoon työajoissa  

Sinä olet:

Olet oma-aloitteinen ja huolellinen työtehtävissäsi. Sinulla on positiivinen asenne ja hyvät tiimityöskentelytaidot sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä osana hydrometallurgian prosessikehitystä.

Lisätietoja antaa:

Lisätietoja tehtävästä antaa 6.3. klo 12-14 ja 10.3 klo 14-16 Tutkimustiimin päällikkö Päivi Kinnunen gsm. 040 178 0127 paivi.kinnunen@vtt.fi

Haku alkaa 26. helmikuuta 2020 ja päättyy 15. maaliskuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)