(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusavustaja biomassan prosessointiin ja analytiikkaan
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Kehitämme biomassan prosessointiteknologioita, jotka mahdollistavat eri komponenttien jatkojalostuksen biopohjaisiksi uusiksi tuotteiksi. Haluatko olla osa innovatiivista ja innostavaa tiimiämme ja mukana kehittämässä uusia ympäristöä säästäviä ratkaisuja?

Haemme laboratorioomme Espooseen tutkimusavustajaa biomassan prosessointiin ja karakterisointiin liittyviin mielenkiintoisiin ja haastaviin tehtäviin. Työtehtävät koostuvat erilaisista biomassan kemiallisista, mekaanisista ja entsymaattisista käsittelyistä, sekä biomassan ja sen eri komponenttien (mm. hiilihydraatit, ligniini, uuteaineet, proteiinit) analyyseistä tutkijan ohjauksessa. Analyyseissä hyödynnetään erilaisia märkäkemiallisia, nestekromatografisia (HPLC, HPSEC, HP-AEC) sekä spektroskooppisia (UV, FTIR) menetelmiä.

 

Tehtävässä edellytetään:

  •     Laborantin koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä
  •     Sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa
  •     Aiempi kokemus biomassan prosessointiin ja analytiikkaan (kromatografia, spektroskopia, alkuaineanalyysi) liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi

Edellytämme sinulta:

Olet oma-aloitteinen ja huolellinen työtehtävissäsi. Sinulla on positiivinen asenne ja hyvät tiimityöskentelytaidot sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita.   

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä henkilölle, joka viihtyy tiimityössä. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja saada lisävastuuta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiina Liitiä
Tiimipäällikkö
gsm. 040 755 2387
tiina.liitia@vtt.fi

 
Apply between 3 August 2020 and 17 August 2020 23:59 (Europe/Helsinki)
Employment type: Full time, Fixed term