(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusassistentti, Termokemialliset konversiot
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Form of employment: Full time, Regular
Locations: Espoo, Finland
Job area: Research and Development
Application period: Friday, February 09, 2018 - Sunday, April 01, 2018

About us

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on Pohjoismaiden johtava tutkimus- ja teknologiayritys. Käytämme vuosittain 4,000,000 tuntia aivotyötä kehittääksemme uusia teknologisia ratkaisuja. Meillä tulet ratkaisemaan haasteita yhdessä eri puolilta maailmaa tulevien asiakkaidemme ja partnereidemme kanssa. Tarjoamme kannustavan ja innovatiivisen työympäristön, etevät kollegat ja moninaisia urapolkuja.
Haemme Termokemialliset konversiot tiimiin Espooseen tutkimusassistenttia.

With us you will be responsible for

Tulet työskentelemään VTT Bioruukki pilotointikeskuksessa uusiutuvan energian teknologioiden kehityksen parissa. Sinun tehtäviisi kuuluu tutkimuslaitteiden rakentaminen, kunnossapito ja käyttö. Työskentelet osana tiimiä, jossa kehitetään biomassan ja jätteiden kaasutus- ja pyrolyysiprosesseja energiantuotantoon ja uusiutuviksi polttonesteiksi ja kemikaaleiksi.

We expect you to have

Haemme tiimiin työntekijää jolla on kokemusta prosessilaitteiden mekaanisesta asennuksesta, kunnossapidosta tai instrumentointi ja sähköasennuksesta teollisessa ympäristössä. Sinulla on tekniikan alan ammattitutkinto prosessi, kone, sähkö tai vastaavalta alalta.

As a person you are

Saat toteutettua tutkijoiden suunnitelmat käytännössä ja etsit parempia ratkaisuja oma-aloitteisesti. Tartut reippaasti työhön. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito.

We offer

Me VTT:llä uskomme, että vaikuttavuutemme rakentuu tieteellisestä ja teknologisesta erinomaisuudesta kaikessa työssämme. Henkilöstömme hyvinvointi, työturvallisuus ja osaamisen kehittäminen ovat ensisijaisia prioriteettejamme. VTT:llä olemme osa luovaa ja kansainvälistä työympäristöä.
Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työskennellä tulevaisuuden teknologioiden parissa.

For further information

Lisätietoa antaa Ilkka Hiltunen, Research Team Leader (ilkka.hiltunen@vtt.fi, tel. +358 400 22 6730).