(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusassistentti projektiin
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat mysteryshoppaajien keikkakoordinointi kuten työvuorohallinnointi ja ohjeistus puhelimitse, tilausten koordinointi, työntekijöiden kontaktointi, perehdytysasiat sekä muut yleiset toimistotyöt.

Edellytykset

Toivomme sinulta aktiivista, positiivista työotetta ja tarkkuutta. Et pelkää puhelimitse tapahtuvaa työskentelyä ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Eduksi on aiempi kokemus toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä. 

Edut

Tehtävän tuntipalkka on noin 10-12e/tunti taustastasi riippuen. Tarjolla on mukava ja vaihteleva työ, jossa vakinaistamisen mahdollisuus – tuolloin voit vaikuttaa myös palkkatasoosi!

Lisätiedot

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli haethan heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Julia Tähtinen, puh. 040 689 5300. Tavoitettavissa arkisin 9-15.


- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -