(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusassistentti, in vitro (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Pharmatest Services on prekliinisiä tehokkuustutkimuspalveluja tarjoava sopimustutkimusyritys, joka on erikoistunut syöpä- ja luustosairauksiin kehitettävien lääkeainekandidaattien testaamiseen.

Haemme nyt tutkimusassistenttia in vitro -osastollemme Turkuun vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tutkimusassistentin keskeisiin tehtäviin liittyy mm. syöpä- ja luusoluilla suoritettavat lääkeaineiden tehokkuustutkimukset sekä biomarkkerimittaukset. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä työtovereiden kanssa, mutta myös itsenäisesti tutkimuskokonaisuuksia suorittaen. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus, mutta työssä voi olla mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, vahvaa kokemusta soluviljelystä ja soluviljelylaboratorion ylläpidosta sekä kokemusta yleisistä laboratoriomenetelmistä ja -laitteista, kuten kuoppalevylukijoista. Sinulla on huolellinen ja varma työskentelyote sekä hyvät yhteistyötaidot. Pystyt työskentelemään tarvittaessa tiukassakin aikataulussa ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Työssä käytetään sekä suomen että englannin kieltä.

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä hyvässä työyhteisössä kansainvälisten asiakasprojektien parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja vastuualueiden kasvattamiseen omien kykyjen mukaan.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 22.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tutkimusassistentti". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.