(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusassistentti, Helsinki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Valion Tutkimus ja Tuotekehitys hakee tutkimusassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen (31.12.2020 saakka) tutkimusanalytiikka ja aluelaboratoriot -toimintoon, joka tarjoaa sekä kemiallisia ja mikrobiologisia määrityksiä että asiantuntijapalveluja Valion tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä tuotannon tarpeisiin. Keskeiset määritykset on akkreditoitu ISO 17025 –standardiin perustuen.

Olet arvostettu osa yhteisöä, jossa töitä tehdään lämpimässä ja kannustavassa hengessä. Työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista.

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu kemiallisten analyysien tekeminen maito- ja meijerivalmisteista tutkimus- ja tuotekehitysprojektien sekä tuotantolaitosten tarpeisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Soveltuvaa laboratorioalan koulutusta (esimerkiksi laborantti, laboratorioanalyytikko)
• Monipuolista kemian menetelmä- ja laitetekniikkaosaamista
• Käytännön ICP-MS- ja HPLC-kokemusta
• Hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja LIMS-käyttökokemusta
• Suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
• Asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja joustavuutta
• Halu oppia uutta ja kehittää toimintaa

Elintarvikeanalytiikan tuntemus ja työkokemus vastaavia taitoja vaatineissa tehtävissä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä: Vastaava tutkija Helena Simolin kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella numeroon 010 381 2259 (ke 18.12. klo 14-15 ja ma 30.12. klo 14-15).

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 31.12.2019 mennessä hakulinkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.