(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusassistentti, Helsinki, määräaikainen
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Valion Tutkimus ja Tuotekehitys hakee kemian tutkimusassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.10.2019 saakka Tutkimusanalytiikka-ryhmään, joka tarjoaa kemiallisia ja mikrobiologisia määrityksiä sekä asiantuntijapalveluja Valion tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä tuotannon tarpeisiin. Keskeiset määritykset on akkreditoitu ISO 17025 –standardiin perustuen.

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu kemiallisten analyysien tekeminen maito- ja meijerivalmisteista tutkimus- ja tuotekehitysprojektien sekä tuotantolaitosten tarpeisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Soveltuvaa laboratorioalan koulutusta (esimerkiksi laborantti, laboratorioanalyytikko)
• Monipuolista kemian menetelmä- ja laitetekniikkaosaamista
• Hyviä tietoteknisiä perustaitoja (LIMS-käyttökokemus katsotaan eduksi)
• Suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
• Asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja joustavuutta

Elintarvikeanalytiikan tuntemus ja työkokemus vastaavia taitoja vaatineissa tehtävissä katsotaan eduksi.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Toimintaamme ohjaavat henkilöstöperiaatteemme: henkilökohtainen vastuu, toistemme auttaminen, yhdessä kokeileminen ja oppiminen sekä työn tuloksellisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työtehtävän meijerikemian parissa ja mahdollisuuden kehittää itseäsi ammattitaitoisessa työyhteisössä. Saat käyttöösi suuren ja maineikkaan elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: laboratoriopäällikkö Anu Surakka kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella numeroon 010 381 3119 (16.10. klo 9-10 sekä 19.10. klo 8-9).

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan ke 24.10.2018 mennessä hakulinkin kautta. Lähetäthän hakemuksen nopeasti, täytämme paikan heti kun löydämme sopivan hakijan.