(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusassistentti, Helsinki, määräaikainen
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Valion Tutkimus ja Tuotekehitys hakee tutkimusassistenttia tutkimusanalytiikka-ryhmään määräaikaiseen työsuhteeseen (äls), ajalle 2.5.2018 - 31.8.2019.

Tutkimusanalytiikka-ryhmä tarjoaa kemiallisia ja mikrobiologisia määrityksiä sekä asiantuntijapalveluja Valion tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä tuotannon tarpeisiin. Keskeiset määritykset on akkreditoitu ISO 17025 -standardiin perustuen.
Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu mikrobiologisten analyysien ja mikrobitunnistusten tekeminen tuote- ja tuotantoympäristönäytteistä.

Edellytämme hakijalta:
- Soveltuvaa laboratorioalan tutkintoa (esim. laborantti, laboratorioanalyytikko)
- Mikrobiologisten työmenetelmien hallintaa (mm. aseptinen työskentely, pitoisuusmääritykset, mikrobitunnistukset, PCR-menetelmät)
- Kokemusta patogeenityöskentelystä
- Huolellisuutta, yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- Suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Usean vuoden kokemus laboratoriotyöstä sekä monipuolinen mikrobiologisten työmenetelmien hallinta katsotaan eduksi.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Toimintaamme ohjaavat henkilöstöperiaatteemme: henkilökohtainen vastuu, toistemme auttaminen, yhdessä kokeileminen ja oppiminen sekä työn tuloksellisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työtehtävän elintarvikemikrobiologian parissa ja mahdollisuuden kehittää itseäsi ammattitaitoisessa työyhteisössä. Saat käyttöösi suuren ja maineikkaan elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja: laboratoriopäällikkö Anu Surakka kertoo mielellään lisää tehtävästä (puh. 050 384 1344). Voit soitella ti 13.2. klo 14-15 tai pe 16.2. klo 14-15.

Hakemukset: pyydämme toimittamaan 21.2.2018 mennessä hakulinkin kautta.


Valio Oy on 1.6 miljardin euron liikevaihdolla Suomen suurin maidonjalostaja, ja sen omistavat suomalaiset maidontuottajat osuuskuntiensa kautta. Valio on toiminut rakkaudesta suomalaiseen maitoon jo yli 100 vuoden ajan. Suomessa toimintaa on usealla paikkakunnalla, lisäksi Valiolla on yhtiöt Venäjällä, Ruotsissa, Baltiassa, USA:ssa ja Kiinassa. www.valio.fi
Hakusanat: laborantti, tutkimusassistentti, mikrobiologia