(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusasiamies
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Aalto-yliopiston tutkimus- ja innovaatiopalvelut vastaa yliopiston monialaisen tutkimuksen ja taiteellisen toiminnan kehittämisestä sekä tutkimustoimintaan, taiteelliseen toimintaan, tutkimustulosten hyödyntämiseen ja yrittäjyyteen liittyvistä palveluista. Kokonaisuutta johtaa tutkimus- ja innovaatioasioista vastaava vararehtori. 


Aalto-yliopiston tutkimuspalvelut vastaa yliopiston monialaisen tutkimuksen ja taiteellisen toiminnan kehittämisestä sekä tutkimustoimintaan, taiteelliseen toimintaan liittyvistä palveluista. Kokonaisuutta johtaa tutkimuksesta vastaava vararehtori. 


 


Haemme osaavaan joukkoomme


TUTKIMUSASIAMIESTÄ


edistämään Aalto-yliopiston tutkijoiden mahdollisuuksia kilpaillun tutkimusrahoituksen saamisessa.


Työtehtävät ja vastuut


Työtehtäviisi kuuluu mm. sopivien tutkimusrahoitusmahdollisuuksien kartoittaminen ja niistä tiedottaminen, tutkijoiden neuvominen tutkimusrahoituksen hankkimiseen liittyvissä asioissa, osallistuminen tutkimusrahoitushakemusten valmisteluun aktiivisessa yhteistyössä rahoitusta hakevan tutkijan kanssa, yhteydenpito tutkimusta rahoittaviin tahoihin sekä tutkimusrahoitusta koskevissa asioissa kouluttaminen.


Vastaat itsenäisesti Kemian tekniikan korkeakoulun tutkimusasiamiespalvelusta, mutta saat tehtäviisi tukea rahoitushakutiimin toisilta tutkimusasiamiehiltä ja muilta asiantuntijoilta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä koulun grant writerin kanssa.


Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:


  • soveltuvaa tohtorintutkintoa
  • hyvää osaamista keskeisistä tutkimusrahoitusinstrumenteista
  • kokemusta tutkimusrahoituksen menestyksellisestä hakemisesta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi toivomme sinulta:


  • itsenäistä työtapaa
  • oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
  • yhteistyökykyä ja motivaatiota asiakaspalvelutehtäviin
  • tiimipelaajan taitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän motivoituneessa ja tehokkaassa tiimissämme. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Kiinnostuitko?


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä motivointikirje ja CV Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin "Hae nyt!" kautta viimeistään 31.7.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sanna-Maija Kiviranta, puh. 050 577 8559 (pe 28.6. klo 9-11, ma 8.7. klo 10-13 tai ke 10.7. klo 9-11).


Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity