(Poistunut julkaisusta)

TUTKIMUSANALYYTIKKO / RESEARCH ANALYST
DAGMAR OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tervetuloa Dagmarin Drive-tiimiin. Dagmar Drive on erikoistunut markkinoinnin tiedolla johtamiseen. Vauhditamme kasvua asiakasymmärryksen, datan ja teknologian voimin. Etsimme joukkoomme tiedolla johtamisen kokenutta markkinatutkimusanalyytikkoa. 

Olet tiiviisti mukana asiakasprojektiemme toteutuksessa sekä tutkimus- ja datapalveluidemme kehittämisessä. Vastaat tiimissämme mm. kvantitatiivisten tutkimusprojektien käytännön toteutuksesta, kuten lomakeohjelmoinnista, kenttätyön hallinnoinnista ja tilastollisista analyyseistä.

Odotamme sinulta

•    Olet analyyttinen ja kokenut tilastollisten menetelmien hyödyntäjä. 
•    Opit nopeasti uutta ja osaat sekä haluat soveltaa vauhdissa osaamistasi. 
•    Olet kiinnostunut markkinatutkimusdatan monipuolisesta hyödyntämisestä liiketoiminnassa ja markkinoinnissa.
•    Käytät sujuvasti SPSS:ää ja Exceliä. Muiden tilastollisten ohjelmistojen tuntemisesta sekä kokemuksesta datan yhdistelystä ja visualisoinnista saat plussaa, mutta näitä taitoja voit oppia myös työssäsi. 
•    Suhtaudut työntekoon innolla, olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. 
•    Olet kartuttanut osaamistasi markkinatutkimuksen parissa usean vuoden ajan työelämässä, mutta innostut markkinatutkimuksen kiemuroista yhä uudelleen.

Nimikkeesi ja työnkuvasi tarkentuvat osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan.

Dagmarilaisena

Dagmarissa saat kollegoiksi joukon tutkimuksen, analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin parhaita osaajia. Pääset kehittämään omaakin osaamistasi markkinoinnin näköalapaikalla. Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn ja upeat asiakkaat, hyvät edut, mahdollisuuden vaikuttaa – ja huipputyypit työkavereiksi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen.

Tunnistitko itsesi ja olet valmis haasteisiin inspiroivassa työyhteisössä? Liity joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si 18.1.2019 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Rekula, ville.rekula@dagmar.fi tai 043 820 0750 (pe 11.1. klo 8-10, ma 14.1. klo 14-16).