(Poistunut julkaisusta)

Tutkimus-/projektiapulainen, Kuusakoski Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.


Etsimme nyt Lahden toimipisteeseen TUTKIMUS-/PROJEKTIAPULAISTA TUTKIMUS- JA KEHITYSOSASTOLLE.


Haetaan tutkimus-/projektiapulaista R&D -osastolle Lahteen. Tehtäviin kuuluvat erilaiset kirjalliset selvitys- ja raportointityöt sekä tutkimusapulaisen tehtävät laboratoriossa, tutkimuskeskuksessa ja tuotannossa. Työ soveltuu tutkimus- ja kehitystyöstä kiinnostuneelle korkeakouluopiskelijalle. Tehtävässä edellytetään tiimityöskentelytaitoja, tarkkuutta ja täsmällisyyttä.


Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestää elokuun loppuun.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Ville Väkeväinen, ville.vakevainen@hpheimo.fi 044 777 5103