(Poistunut julkaisusta)

Tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja päällystyksen liiketoimintaan
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme päällystyksen liiketoimintaamme Tuusulaan

TUTKIMUS- JA TUOTEKEHITYSJOHTAJAA

Tässä tehtävässä toimit päällystyksen tutkimus- ja tuotekehitysprosessin omistajana ja vastaat tutkimus- ja tuotekehityshankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta ja jalkauttamisesta yhdessä päällystyssegmentin kehitystiimin kanssa. Vastaat keskuslaboratorion johtamisesta ja resursoinnista, toimitusketjun ongelmien ratkaisusta, tavoitteiden toteutumisen seurannasta ja raportoinnista sekä yhteistyöstä muiden toimintojen ja tärkeimpien sidosryhmien kanssa (esim. valtakunnallinen yhteistoiminta).

YIT:n Keskuslaboratorio on noin 15 hengen kehitys- ja laaduntarkastusorganisaatio, joka tekee kiinteää yhteistyötä YIT:n tuotantoyksiköiden kanssa niin Suomessa kuin muissakin toimintamaissa.

Mitä me odotamme sinulta?

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus asfalttialalta (mieluiten tutkimus- ja kehitystehtävistä), kokemusta esimiestehtävistä sekä tehtävään soveltuva yliopisto/korkeakoulututkinto. Olet valmis matkustamaan sekä puhut ja kirjoitat sujuvasti niin suomea kuin englantia.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Markku Liljaan, p. 040 065 3526 tai Vesa Laitiseen, p. 040 768 1662.

Hae tehtävään 18.1.2019 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!