(Poistunut julkaisusta)

Tutkimus- ja kehityslaborantti / Paroc, Parainen
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavana kestävää kehitystä edistävän rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme.

Työllistämme noin 1 840 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä myyntitoimistoissamme. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 411 miljoonaa euroa. Paroc kuuluu Owens Corning -konserniin.

Paroc Materials, Research & Innovation (MR&I)- yksikkö hakee Tutkimus- ja kehityslaboranttia vakituiseen työsuhteeseen laboratorioon Paraisille.

Paroc MRI-laboratorio palvelee sisäisiä asiakkaita globaalisti Paroc-maissa. Työ on luonteeltaan itsenäistä eristemateriaalien testaustyötä. Monipuolinen tehtävä painottuu erilaisiin tutkimusprojekteihin sisältäen työn suunnittelua, analyysien suorittamista sekä kirjallista raportointia. Työhön kuuluu myös vastuu laboratorion laitteiden kalibroinnista ja huollosta, sekä aktiivinen osallistuminen laboratorion toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Hakijalta toivomme soveltuvaa rakennus-, laboratorioalan tai muuta vastaavaa teknistä koulutusta. Hyvä suomen ja englannin kielen taito mahdollistavat kommunikoinnin laajan, sisäisen asiakaskunnan kanssa. Arvostamme myös kykyä itsenäiseen työhön, hyvää aloitekykyä, sekä valmiuksia toimivaan tiimityöskentelyyn yhdessä kuuden muun laborantin kanssa.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä yrityksessä. Pääset mukaan asiantuntevaan, positiiviseen ja innostuneeseen tiimiin, jonka tehtävänä on olla mukana kehittämässä uusia tuotteita ja kestäviä ratkaisuja rakennusalalle.  

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratorion tiimivetäjä Riikka Saarinen, puh. 040 352 9926, 20.9. klo 10-11 ja 25.9. klo 9-10:30.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 30.09.2018 mennessä tämän linkin kautta.

www.paroc.fi