(Poistunut julkaisusta)

Tutkimus- ja kehitysinsinööri, Kuusakoski Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020


Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.Haemme Lahteen vahvistusta vakituiseen työsuhteeseen Kuusakosken R&D -osastolle!


TUTKIMUS- JA KEHITYSINSINÖÖRIÄ


työskentelemään erilaisissa kierrätyksen ja kierrätysliiketoiminnan tutkimus- ja kehityshankkeissa.


Kuusakosken R&D -osaston työ keskittyy erilaisten kierrätysmateriaalien ja -materiaalivirtojen tutkimukseen ja kierrätysraaka-aineiden talteenoton kehittämiseen. Osaston työn tärkeimpinä tavoitteina ovat kierrätysmateriaalien korkeammat hyödyntämisasteet ja arvokkaammat uusioraaka-aineet.


Tutkimus- ja kehitysinsinöörin työn pääpaino on erilaisissa materiaalitiedon tuottamiseen ja hallintaan liittyvissä tehtävissä. Luotettavan materiaalitiedon tuottamisella osastomme tukee Kuusakosken myyntiä, hankintaa, tuotantoa, prosesseja sekä tutkimus- ja kehitystyötä koko konsernin laajuisesti ja keskitetysti.


Tehtäviin kuuluvat erilaiset suunnittelu- ja selvitystyöt raportointeineen sekä käytännön tutkimus- ja testaustyöt. Tärkeänä osana toimenkuvaa ovat projektipäällikön tehtävät eri liiketoiminta-alueiden ja tuotannon kehityshankkeissa.


Työ edellyttää ennen kaikkea yhteistyökykyä. Teemme aktiivisesti sekä sisäistä että ulkoista yhteistyötä tuotannon, muiden osastojen, asiakkaiden, tutkimuslaitosten, laitetoimittajien, viranomaisten ja muiden sidosryhmiemme kanssa.


Toivomme hakijoilta soveltuva teknisen alan korkeakoulututkintoa, kokemusta projektipäällikön tehtävistä ja etenkin mielenkiintoa ja intoa kierrätyksen ja kierrätysliiketoiminnan kehittämiseen. Kokemus kierrätystoimialalta katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme, että osaat kommunikoida suomeksi ja englanniksi suullisesti ja kirjallisesti.
Työssä tehdään tuotannon kanssa yhteistyötä, joten olet myös itse valmis laittamaan hanskat käteen ja turvakengät jalkaan. 


Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työ tehdään pääosin Lahdessa. Tuotantoon ja liiketoiminta-alueiden kehittämiseen liittyvät projektit edellyttävät kuitenkin usein työskentelyä myös muilla toimipisteillä.
Haastattelut aloitamme syyskuun lopulla ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Ville Väkeväinen, ville.vakevainen@hpheimo.fi 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.