(Poistunut julkaisusta)

TUTKIJAN VAATIVUUSTASON 40.14 VIRKASUHDE
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Tiedusteluanalyysiyksikössä on haettavana vaativuustason 40.14 tutkijan määräaikainen virkasuhde ajalle 1.1.2019–31.7.2019.

Tutkijan tehtävänä ovat tiedusteluanalyysiyksikön strategisen tason analyysitehtävät. Tehtäviin kuuluu eri lähteistä saadun tiedon analysointi ja raporttien laatiminen valtiojohdolle sekä kansallisille ja kansainvälisille kumppaneille. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua. Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys terrorismiin tai kansainvälisiin konflikteihin ja globaaliin turvallisuusympäristöön sekä analyysitekniikoiden ja -sovellusten hallinta.

Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Virkasuhde on viraston yhteinen ja sijoituspaikkana on Helsinki.

Nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen ja hänestä tullaan tekemään laaja turvallisuusselvitys ja huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Virkasuhteeseen nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on suoritettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Tehtävän peruspalkka vaativuustasolla 40.14 on 3 174,16 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa, joka on 10–46 % peruspalkasta. Virkasuhde pyritään täyttämään 1.1.2019 alkaen. Tehtävässä voidaan noudattaa 6 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon. Suojelupoliisissa sinulla on mahdollisuus kulkea mielenkiintoista ja haastavaa urapolkua. 

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivilta esimiehiltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla tehtävän työavaimen, puh. 0295 480 131.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisesti ei ole mahdollista, voi hakemuksen toimittaa Suojelupoliisin kirjaamoon osoitteella Suojelupoliisin kirjaamo, PL 151, 00121 Helsinki. Merkitse tällöin sekä kirjekuoreen että hakemukseen hakuavaimen numeron. Hakemuksia ei palauteta.