(Poistunut julkaisusta)

Tutkija/laadunvarmistaja -harjoittelijoita
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haemme Helsinkiin
TUTKIJA/LAADUNVARMISTAJA -HARJOITTELIJOITA

rakenne- ja kosteusteknisten tutkimusten, rakenteiden toimivuuden varmistamisen ja sisäilman laatumittauksien monipuolisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle alkuun kesän ajaksi. Toimit aluksi kokeneemman tutkijan työparina. Työ voi sisältää mm. erilaisia tutkimusta avustavia tehtäviä, materiaalinäytteiden ottoa, kosteusmittausten tekemistä, merkkikaasututkimuksia ja sisäilman laatumittauksia. Lisäksi laadit tekemistäsi mittauksista ja tutkimuksista kirjalliset raportit. Työ voi olla ajoittain hieman fyysisestikin kuormittavaa.

Meillä työskentely
”Suureksi yllätykseksi pääsin mukaan ihan oikeisiin projekteihin ja sain hoidettavaksi tiettyjä osa-alueita projektien suunnittelusta. Oppimisessa iso apu oli siinä, että minulle oli nimetty henkilö, joka auttoi minua tarvittaessa. Mentorini on aina valmis auttamaan ja muutenkin huipputyyppi. Samoin koko työyhteisö on yllättänyt positiivisesti, Swecolla saa työskennellä erittäin mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.” (Swecon kesätyöntekijä)

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, vaan tuemme monipuolisesti ammatillista kasvuasi. Esimiehemme ja työkaverisi ovat valmiita auttamaan ja tukemaan! Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolaiset ovat helposti lähestyttäviä ja sitoutuneita työkavereita. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet teekkari tai insinööriopiskelija, joka haluaa kehittyä rakennusalan asiantuntijana. Mahdollinen aiempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi. Etsit opintojasi vastaavaa kesätyötä ja haaveissasi on löytää työpaikka, jossa voisit työskennellä myös tulevaisuudessa. Toivomme sinulta ennakkoluulotonta asennetta, halua ratkaista ongelmia ja erityisesti halua oppia uutta. Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on toimenkuvan kannalta välttämättömyys. Aiempi työkokemus ei ole pääasia, vaan oikealla asenteella pääsee pitkälle.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 17.2.2019 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.