(Poistunut julkaisusta)

Tutkija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020
Haemme Työkyky ja työurat –yksikköön

TUTKIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toimit tutkijana Työn uudet muodot ja työkyvystä huolehtiminen -tutkimushankkeessa (TSR), jossa tutkitaan modernin digitalisoituneen etä- ja monipaikkaisen työn ja sen johtamisen yhteyttä työkykyyn ja terveyskäyttäytymiseen sekä kehitetään uusia käytäntöjä työpaikoille työkyvystä huolehtimiseksi. Tehtävänäsi on osallistua aineistonkeruun suunnitteluun yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa, aineiston keruu, analysointi ja raportointi. Lisäksi osallistut uusien käytäntöjen kehittämiseen ja dokumentointiin yhteistyössä tutkimusryhmän, tutkittavien työpaikkojen sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi psykologian, yhteiskuntatieteiden, johtamisen tai terveystieteen aloilta), perehtyneisyyttä työkyvyn aihealueeseen sekä aiempaa kokemusta laadullisesta tutkimuksesta ja ryhmien kanssa työskentelystä. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii organisointikykyä ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kokemus työkykyjohtamisen, etätyön tai terveyskäyttäytymisen aihealueista katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä haastavan tutkimusaiheen parissa , inspiroivan yhteistyöverkoston, mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana. Työsuhde on määräaikainen 31.3.2023 asti ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat  ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 15.11.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry  

Lisätietoja tehtävistä antavat projektipäällikkö erikoistutkija Seppo Tuomivaara puh. 040 578 3832 ja johtaja Salla Toppinen-Tanner puh. 046 851 2517.