(Poistunut julkaisusta)

Tutkija
Geologian tutkimuskeskus GTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Tutkija soiden kestävän käytön ja suobiomassojen tutkimuksiin

Geologian tutkimuskeskus hakee tutkijaa soiden kestävän käytön ja suobiomassojen tutkimuksiin Ympäristöratkaisut -tulosyksikköön Espooseen, Kokkolaan, Kuopioon tai Rovaniemelle. Tehtäväsi liittyvät ensisijaisesti soiden kestävän käytön ja suobiomassojen korkeamman jalostusasteen tuotteisiin liittyviin projekteihin sekä projektipäällikkönä että asiantuntijana. Tehtäväsi koostuvat uusien palveluratkaisujen ja tutkimuksen projektien suunnittelusta, rahoitushakuista, toteuttamisesta, raportoinnista ja tulosten tieteellisestä julkaisemiseen vahvassa yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Projektien pääpaino on tällä hetkellä kotimaisissa asiakas- ja tutkimusprojekteissa ja tulee painottumaan vahvemmin EU- ja kansainvälisen tason projekteihin. 

Odotamme sinulta 

  • Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto geologian tai muulta tehtävään soveltuvalta alalta sekä hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito. 
  • Edellytämme kokemusta projektipäällikkötyöstä eri projektityypeissä soihin ja suobiomassojen alalta, käytännön kokemusta ympäristötutkimuksista maastossa sekä paikkatieto-ohjelmistojen tuntemista. 
  • Tuloksekas työn toteuttaminen edellyttää ongelmanratkaisukykyä ja valmiuksia sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiiviiseen tiimityöskentelyyn. Olet itseohjautuva, omaa osaamistasi aktiivisesti kehittävä ja pystyt tarttumaan tilaisuuksiin nopeasti. 
  • Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla.

Luemme eduksi 

  • Tuntemus eri rahoitusinstrumenteista katsotaan eduksi.
  • Arvostamme kokemusta kaukokartoituksesta ja mallintamisesta. 
  • Tohtorintutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle 

Sinua odottaa tehtävä kansainvälisessä toimintaympäristössä, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi sekä joustavat etätyökäytännöt. Pääset työskentelemään monimuotoiseen yhteisöön, jossa arvostetaan jokaisen työpanosta. Uudistamme määrätietoisesti osaamistamme ja toimintaamme. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla. Tutustu meihin lisää: www.gtk.fi/ura-gtkssa

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 9 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 930–4 180 €/kk. 

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tehtävä alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 

Lisätietoja antaa tuleva esimiehesi Tuija Vähäkuopus (puh. 029 5035224) 2.10. klo 9-11 ja 8.10. klo 9-11.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen 19.10.2020 klo 16.15 mennessä Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-743-2020.