(Poistunut julkaisusta)

Tutkija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020
Haemme Hyppäys Digi –yksikköön äitiyslomasijaiseksi

TUTKIJAA 

Tehtäväsi on toimia äitiysloman sijaisena Euroopan Sosiaalirahaston rahoittamassa ”Työkykyä sosiaali- ja terveysalan yrittäjän arkeen - keinoja työn kuormitustekijöiden hallintaan” hankkeessa sekä Virtaa palautumisesta -verkkokoulutuksessa.

Odotamme, että sinulle on jo kertynyt  kokemusta tutkimus- ja kehittämistyöstä sekä työpajatoiminnasta. Toivomme, että sinulla on myös esr-hankekokemusta. Kouluttamistaitosi ovat ajan tasalla. Omaat myös hyvät digitaidot ja toimit sujuvasti verkkoympäristöissä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn monitieteisessä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työ alkaa 17.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen äitiyslomasijaisuus ja kestää aluksi noin vuoden. 

Työskentelet pääsääntöisesti Oulun toimistossamme, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä myös muissa toimipisteissämme. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan. 

Meillä on laajat työaikaliukumat ja etätyömahdollisuus. Hyvät työsuhde-edut mm. laaja työterveyshuolto ja voit käyttää työaikaa tunti viikossa liikuntaan.

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 14.6.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Haethan pikaisesti, käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Päivi Husman p. 040 576 1314 ja tutkija Nina Nevanperä p. 030 474 6014. sähköposti muotoon etunimi.sukunimi@ttl.fi