Tutkija
Peab Industri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Etsimme nyt TUTKIJAA Tuusulaan päällystyksen liiketoimintaamme 

Peab Asfaltin Keskuslaboratorio on 18 hengen kehitys- ja laadunvalvontaorganisaatio, joka tekee kiinteää yhteistyötä Peabin asfaltin ja Swerockin tuotantoyksiköiden kanssa niin Suomessa kuin muissakin toimintamaissa. 

Tehtäviisi kuuluvat päällystealan tutkimus- ja tuotekehitysprojektit sekä asiantuntijapalveluiden tarjonta. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat kesäkuussa 2020 tai erikseen sovittuna aikana. 

Sinulla on mielellään jo muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja omaat kiinnostuksen alaa kohtaan. Huomioimme myös vastavalmistuneet tai opintonsa loppuvaiheessa olevat ehdokkaat.  Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Omaat joustavan ja oma-aloitteisen asenteen työn tekemiseen ja hyvät yhteistyötaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää englanninkielen taitoa. 

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Leo Kaariniemi, puh. 040 5273243

Hae tehtävää 29.5.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi

Verkkosivuiltamme voit lukea liiketoiminnastamme www.peabasfalt.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361524
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Tuusula
  • Lisätietoja antaa: johtaja Leo Kaariniemi, puh. 040 5273243