Tutkija
Elinkeinoelämän tutkimuslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etla on yksityinen, voittoa tavoittelematon talouden tutkimusyhteisö. Etlan tutkimuksista on hyötyä talouspolitiikan päättäjille, yrityksille ja kansalaisille. Etlassa työskentelee noin 40 henkilöä tutkimus- ja tukitehtävissä.

Sinustako

TUTKIJA

Etlaan?

 

Etsimme taloustieteen tohtoria tekemään kiinnostavaa ja ajankohtaista tutkimusta erityisesti Suomen yrityskentästä ja yhteiskunnan uudistumisesta. Tutkimusteemamme koskevat usein tuottavuutta, innovaatioita, globalisaatiota ja yritysten kilpailukykyä. Edellytämme sinulta riittävää näyttöä tieteellisesti korkeatasoisesta tutkimuksesta, hyvää empiiristen menetelmien hallintaa, tehokasta projektityöskentelyä, esiintymiskykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtäviisi kuuluvat oman tutkimustyösi ja asiantuntijatehtävien lisäksi jollain aikavälillä myös hankkeiden ideointi ja rahoituksen hankkiminen. Täsmällinen työnkuvasi määräytyy osaamisesi mukaan, mutta yritystoiminnan tunteminen ja/tai kokemus ilmastomuutokseen liittyvästä taloustieteellisestä tutkimuksesta ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja itsenäisiä tehtäviä osaavassa, mukavassa ja innostavassa yhteisössä sekä mahdollisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Toivottu työn aloitusajankohta on alkusyksy 2020. Tehtävä on vakinainen ja kokoaikainen. Hakemukset ilman todistusjäljennöksiä palkkatoivomuksineen: tutkija@etla.fi viimeistään 4.6.2020.

Lisätietoja: Jyrki Ali-Yrkkö, p. 046 8510 501

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360940
  • Tehtäväalue: Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Jyrki Ali-Yrkkö