(Poistunut julkaisusta)

Tutkija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Haemme nyt turvallisuuspalvelut ja tutkinta -yksikköön Helsinkiin perhevapaan sijaisuuteen tutkijaa. Määräaikainen työsuhde kestää 14.5.2021 saakka.

TUTKIJA

Työskentelet yritysturvallisuuden turvallisuuspalvelut ja tutkinta –yksikön tutkintatiimissä. Yritysturvallisuuden ja talousrikollisuuden torjunnan tutkintatiimi torjuu ja selvittää vahinkovakuutukseen kohdistuvia epäselviä vahinkotapahtumia sekä OP Ryhmään kohdistuvia väärinkäytöksiä. Tehtäväsi sisältää väärinkäytösten ennaltaehkäisyä, torjuntaa, tutkintaa ja ratkaisuja vahinkovakuutusliiketoiminnassa sekä koko OP-ryhmässä.

Tässä tehtävässä vastaat

Tutkijana työskentelet vahinkovakuutusliiketoiminnan epäselvien korvaushakemusten käsittelijänä. Olet mukana tutkinnan sekä ennaltaehkäisevän väärinkäytösten torjunnan kehittämisessä. Osallistut OP Ryhmän turvallisuuden johtamis- ja hallintamallin väärinkäytösten torjunnan yhteistyöhön, ohjeistuksen ylläpitoon ja kehittämiseen sekä niihin liittyvien turvallisuusasioiden perehdyttämisen varmistamiseen liike- ja tukitoimintojen väärinkäytösten torjunnassa.

Tulet työskentelemään osana kymmenen hengen tutkintatiimiä, jossa vastaat itsenäisesti tapausten tutkinnasta. Rooliisi kuuluu toimia sisäisen ja ulkoisen turvallisuusyhteistyön verkostossa ja tarvittaessa toimit yhteistyössä myös viranomaisten kanssa.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on poliisikoulutus tai vastaava koulutus ja olet jo hankkinut monipuolista kokemusta rikostutkinnasta. Odotamme sinulta väärinkäytösten torjunnan ja tutkinnan tuntemusta ennen kaikkea vahinkovakuutusliiketoiminnasta. Edellytämme sinulta ulkoisen säädännön tuntemusta.

Olet valmis työskentelemään liikkuvassa roolissa ja sinulla on oma auto. Olet hyvä ja vakuuttava keskustelija ja kommunikoit sujuvasti niin suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on eduksesi. Menestyäksesi tässä tehtävässä toimit mutkattomasti paineen alla arvoja noudattaen ja olet taitava soveltamaan asiantuntemustasi. Sinulla on kyvykkyyttä ratkoa tilanteita ja hahmotat loistavasti kokonaisuuksia. Olet itsenäinen, aktiivinen ja rohkea osaaja, joka toimii mielellään tiimin ja verkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin finanssialalla ratkoen turvallisuuskysymyksiä. Työskentelet ammattitaitoisessa tiimissä mukavien työkaverin kanssa OP Vallilan korttelissa Helsingissä ja muissa työnantajan osoittamissa toimipisteissä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mika Kivistö 040 8684677 kertoo sinulle mielellään lisää.

Hae tehtävää 11.9.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.