(Poistunut julkaisusta)

Tutkija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Tutkija

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 700 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata toimistoissa, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka

Haemme tutkimusyksikköön Helsinkiin tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2019 -31.8.2022.

Päätehtävänäsi on toimia rekisteritutkijana tutkimushankkeessa, jossa selvitetään sosiaaliturvaetuuksien ja sote-palveluiden käytön kokonaisuutta yksilötason rekisteriaineistoilla. Työtehtäväsi yhtenä painopisteenä on erityisesti kuntoutusetuuksien ja -palveluiden käyttöön liittyvä tutkimustyö. Osallistut myös muuhun Kelan tutkimusyksikössä tehtävään tutkimus- ja asiantuntijatyöhön.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi yhteiskunta- tai terveystieteiden alalta sekä kokemusta tutkimusten suunnittelusta, aineistojen analysoinnista, tutkimusraporttien kirjoittamisesta ja julkaisemisesta. Hallitset rekisteritutkimuksen perusmenetelmät ja osaat käyttää sujuvasti tilasto-ohjelmia, kuten R:ää, Stataa ja/tai SAS:ia. Odotamme sinulta sosiaaliturvajärjestelmän ja kuntoutuksen tuntemusta, hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa, itsenäistä työskentelyotetta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme tohtorin tutkintoa.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä, ajanmukaiset työskentelyvälineet sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Liitä hakemukseesi CV ja julkaisuluettelo, ja ilmoita myös palkkatoiveesi. Aloitusaika on sovittavissa.

Lisätietoja antaa tutkimuspäällikkö Jenni Blomgren (etunimi.sukunimi@kela.fi).

Hae tehtävää 29.8.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.