(Poistunut julkaisusta)

Tutkija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Haemme Turvallisuusratkaisut–yksikköön Helsinkiin

TUTKIJAA

Tehtävänäsi on osallistua Turvallisuusratkaisut -ryhmän jäsenenä tutkimus- ja kehittämishankkeisiin, joissa tutkimme ja tuotamme ratkaisuja työpaikkojen erilaisiin turvallisuushaasteisiin.

Olet etsimämme osaaja, jos haluat kehittää suomalaista työturvallisuutta, olet kiinnostunut tutkimustyöstä ja hallitset tieteellisen tutkimuksen ja aineiston analysoinnin periaatteet vähintään perustasoisesti. Arvostamme myös käytännön työkokemusta organisaatioiden kehittämisen alueelta.

Tulet työskentelemään moniammatillisessa ja usealla paikkakunnalla toimivassa tiimissä. Edellytämme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia itsenäisesti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Työ edellyttää valmiutta matkustaa Suomessa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan myös hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, käytännön työturvallisuusosaaminen esimerkiksi rakennusalalta, kokemus kyselytutkimusten toteuttamisesta sekä kiinnostus/kokemus virtuaalitodellisuus ympäristöistä. Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn työturvallisuuden tutkimushankkeissa sekä mahdollisuuden kehittyä tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatiossa. Työsuhteesi alkaa 5.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteesi on määräaikainen ja kestää 31.8.2019 saakka. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Turvallisuusratkaisut- yksikön johtaja Tommi Alanko sähköpostitse tommi.alanko@ttl.fi tai puhelimitse 8.2. klo 14-15 ja 13.2. klo 14-15, p. 030 474 2793,

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 15.2.2018 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry.