(Poistunut julkaisusta)

Tutkija / Vanhempi tutkija, Biotalousinstituutti
Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Vuonna 2030 maailma tarvitsee 50% enemmän ruokaa, 45% enemmän energiaa ja 30% enemmän puhdasta vettä. JAMKin agrologikoulutus ja yritysten kanssa toteutettava biotalouden tutkimus- ja kehitystyö ovat näiden haasteiden ratkaisun avaimia. Visionamme on olla Suomen johtava biotalouden kouluttaja vuonna 2025.

 

Haemme

TUTKIJAA / VANHEMPAA TUTKIJAA

vastaamaan älymaatalouden soveltavan tutkimuksen toiminnasta.

Maatilojen tiedolla johtaminen ja uuden teknologian hyödyntäminen tiedon hankinnassa sekä toiminnan tehostamisessa ruoan tuotannon kannattavuuden ja kestävyyden parantamiseksi ovat sinulle palavan mielenkiinnon kohteita. Uskallat mennä oman mukavuusalueesi ulkopuolelle ja hakea luovia ratkaisuja eri osaamisalueiden rajapinnoista. Tekoäly, 5G, reunalaskenta, etäohjaus ja kybertuvallisuus maatilojen toimintaympäristössä saavat sinut syttymään – erityisesti silloin, kun mukana on yrittäjänäkökulma.

Olet suunnannäyttäjä, jolle kansalliset ja kansainväliset verkostot ovat luonteva työkenttä. Tutkimus- ja kehitystoiminnan hankerahoitusinstrumentit ovat sinulle tuttuja ja osaat aktiivisesti hyödyntää niitä.

Sinulla on tutkijakoulutus ja kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme näköalapaikan biotalouden kehityksen ytimestä. Olet avainhenkilö JAMKin biotalouden vahvuusalan strategian toteuttamisessa ja kansallisesti merkittävän Biotalouskampuksen kehittämisessä.

Työpisteesi sijaitsee Biotalouskampuksella Saarijärven Tarvaalassa, mutta olet valmis tarpeen mukaan liikkumaan sekä kotimaassa että ulkomailla.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae 23.11. - 31.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä:
Minna Lappalainen
johtaja, Biotalousinstituutti
puh. 040 630 0384
email: minna.lappalainen@jamk.fi