(Poistunut julkaisusta)

Tutkija tietopalveluyksikköön
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 10.12.2018  kello 16:00
Vantaan kaupunki, Asematie 7 01300 Vantaa
Kaupunginjohtajan toimiala, Taloussuunnittelu
Työavain 6-38-18

Vantaa on voimakkaasti kehittyvä kaupunki. Vantaan kaupungin organisaatiossa taloussuunnittelun tulosalue vastaa mm. Vantaan kaupungin strategiatyöstä ja talousarvion valmistelusta, palveluverkon suunnittelusta sekä keskitetyistä tilasto- ja tutkimustoiminnoista.

Tietopalveluyksikkö tuottaa kaupungin toiminnan johtamiseen ja suunnitteluun tarvittavaa tietopohjaa. Seitsemän hengen yksikön vastuulla ovat toimintaympäristön seurantaan liittyvät tehtävät sekä esimerkiksi väestöön, asumiseen ja rakentamiseen sekä työmarkkinoihin liittyvien tilastojen ja tutkimusten teko. Yksikkö tekee yhteistyötä kaupungin toimialojen sekä seudun kuntien ja organisaatioiden kanssa. 

Haemme tietopalveluyksikköön vahvaa menetelmäosaajaa, jonka keskeisiin tehtäviin kuuluvat asumiseen, rakentamiseen, muuttoliikkeeseen sekä alueisiin liittyvät tilasto- ja tutkimushankkeet. 

Tehtävä edellyttää tilastollisten menetelmien hyvää tuntemusta, raportointiosaamista, oma-aloitteista työotetta ja yhteistyötaitoja. Laajojen tilastoaineistojen käsittelyssä ja analysoinnissa käytämme SAS-ohjelmistoa, joten SAS-ohjelmointitaidot tai halu kehittyä SAS-osaajaksi ovat edellytys työssä menestymiseen. Kokemus muista tilasto-ohjelmista, paikkatiedon hyödyntämisestä, tietokannoista ja rekisteriaineistojen käytöstä lasketaan eduksi.

Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus tutkimus- ja tilastotyöstä. 

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.