(Poistunut julkaisusta)

Tutkija, monialainen kuntoutus
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Tutkijan tehtävä Monialaisen kuntoutuksen vahvuusalalla

Haluatko työskennellä monialaisen kuntoutuksen soveltavan tutkimuksen asiantuntijana ja suunnannäyttäjänä?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä valtakunnallisesti tunnustetussa kuntoutuksen osaamiskeskittymässä soveltavan tutkimuksen asiantuntijana. Osaamiskeskittymän keskiössä on ihmislähtöinen kuntoutus ja ihmisten toimiva arki, jota uudistuvat toimintamallit ja kuntoutumisprosessit sekä teknologiset ratkaisut tukevat.

Tutkijan tehtävänä on vahvistaa ja toteuttaa monialaisen kuntoutuksen vahvuusalan soveltavaa tutkimustoimintaa. Tutkija tuottaa julkaisuja ja hankkii ulkopuolista rahoitusta vahvuusalan tutkimustoiminnan kehittämiseen ja uudistumiseen. Kansallisen ja kansainvälisen yhteistyön vahvistaminen on osa tutkijan työtä.

Tutkijan tehtävään vaaditaan alalle soveltuva tohtorin tutkinto sekä työkokemusta monialaisen kuntoutuksen kansallisesta ja kansainvälisestä tutkimus- ja kehittämistoiminnasta. Ammatillisen tai sosiaalisen kuntoutuksen asiantuntijuus katsotaan eduksi, mutta tehtävään voidaan valita myös monialaisen kuntoutuksen muun osa-alueen asiantuntija.

Arvostamme näyttöä tutkimuksen hyödyntämisen potentiaalista ja vaikuttavuudesta yhteiskunnassa. Hakijalle katsotaan eduksi myös kyky tutkimustulosten kaupallistamiselle ja muulle hyödyntämiselle yhteistyöverkostojen kanssa.

Tutkijalta odotamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää paineensietokykyä, innovatiivisuutta, halua oppia uutta sekä organisointikykyä.

Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi.

Hae viimeistään 31.10.2019

 

Lisätietoja:

Mirja Immonen, päällikkö Monialainen kuntoutus

mirja.immonen@jamk.fi

+358 40 5478949