(Poistunut julkaisusta)

Tutkija biologisten lääkkeiden kehitykseen (Turku)
Biovian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt tutkijaa biologisten lääkkeiden kehitykseen vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Päätehtäväsi on biologisten lääkkeiden tuotantoprosessien kehittäminen käsittäen mm. adenovirusten ja rekombinanttiproteiinien tuottamista bioreaktoreissa ja tuotemolekyylien puhdistamista mm. kromatografisilla menetelmillä ja TFF-suodatusmenetelmillä. Prosessikehitys käsittää prosessien testaamista ja optimointia laboratoriotyönä sekä suunnittelua, raportointia ja työn ohjausta. Työskentelet sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työnkuvaasi voi kokemuksestasi riippuen kuulua myös muita kuin edellä mainittuja tehtäviä. Työssä on pitkällä aikavälillä mahdollista kehittyä esim. geeniterapiatuotteiden asiantuntijaksi tai erikoistua biolääkkeiden tuotantoon.

Odotamme sinulta akateemista loppututkintoa (esim. biokemisti tai vastaava). Toivomme hakijalta vahvaa osaamista joillakin alla mainituilla osa-alueilla ja hyvää asiantuntemusta useimmista niistä sekä käytännön kokemusta laboratorio- tai tuotantoympäristöstä.

-Soluviljely
-Adenovirusten tuottaminen
-Bioprosessit, biomolekyylit, kromatografia
-Proteiinikemia
-Kokemus tutkimustoiminnasta
-Kokemus lääketeollisuudesta

Olet tarkka, järjestelmällinen, asioihin paneutuva henkilö ja pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Biovianissa pääset näköalapaikalle kehittämään moderneja uusia lääkeaihioita. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 21.10.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tutkija". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.