(Poistunut julkaisusta)

Turvatekniikan projektipäällikkö
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt turvatekniikan tuntevaa ja aikaansaavaa projektipäällikköä turvatekniikan tiimiimme.

Projektipäällikkö toimii turvatekniikan esimiehenä. Vastaat alaistesi työnjohdosta, toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä resurssoinnista. Sinulta sujuu tarjouslaskenta ja ymmärrät liiketoiminnan laatu- sekä talousnäkökulmat.

Päivittäisessä työssäsi haluat panostaa niin työntekijöittesi kuin asiakkaittesi tyytyväisyyteen. Yhdessä tiimisi kanssa optimoit palvelutoimintaamme ja syvennät asiakkuussuhteita varmistaen palvelun laadun, asiakastyytyväisyyden ja asiakkuuksien jatkuvan sekä nousujohteisen kehityksen. Tehtävä on tulosvastuullinen ja vastaat siitä palvelupäällikölle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kokemusta turvatekniikan, kuten kamera-, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- sekä henkilöturvajärjestelmien projektihallinnasta, alalle soveltuva koulutus (korkeakoulu/teknikko) ja kokemusta työnjohdollisia tehtävistä. Lisäksi edellytämme hakijalta nuhteetonta taustaa ja ajokorttia. Katsomme eduksesi turvatekniikan sertifikaatit, luvat ja suoritetun turvallisuusjärjestelmien suunnittelija RS-pätevyyden.

Henkilönä sovit tehtävään, jos osaat innostaa muita sekä innostua itse uusista haasteista ja haluat kehittää toimintaamme entistä paremmaksi myös pitkällä tähtäimellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan tehtäväkentän uudistuneessa liiketoiminnassamme. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä ammattitaitoisen ja kannustavan työyhteisön.

Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niila Ivari (puh. 0503609893).